ФЕДЕРАЦІЯ КАНОЕ УКРАЇНИ
 
UKRAINIAN
CANOE
FEDERATION
Меню сайту
 
Наші партнери:
 
 

   

  

 НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ І СПОРТУ УКРАЇНИ
  
 
 
 
 
 
Головна » 2011 » Квітень » 1 » Інна Осипенко-Радомська – спортсменка року!
23:17
Інна Осипенко-Радомська – спортсменка року!
   31 березня в театрі оперети  відбулось 5-та Всеукраїнська урочиста церемонія «герої спортивного року 2010». Всукраїнська урочиста церемонія "Герої спортивного року"-щорічний всеукраїнський конкурс з відзначення кращих спортсменів, тренерів та фахівців з усіх видів спорту, який затверджений спільно Національним олімпійським комітетом України і Міністерством України у справах сім'ї, молоді та спорту за участю Української академії спорту. 
   У номінації «найкраща спортсменка року» визнана Олімпійська чемпіонка Пекіну, чемпіонка світу-2010 у веслуванні на байдарках (500 м) та срібна призерка (200 м) Інна Осипенко-Радомська.
   На
визнання в номінації претендували: Ольга Саладухіна (легка атлетика) дворазова чемпіонка Європи та Ольга Харлан (фехтування - шабля) чемпіонка Європи та срібна призерка чемпіонату світу, Олімпійська чемпіонка Пекіну.
    В номінації "найкращий спортсмен року" визнаний Василь Федоришин (боротьба вільна) срібний призер чемпіонату світу, срібний призер Олімпійських ігор в Пекіні.
  На визнання в номінації претендували: Армен Варданян (греко-римська боротьба)  бронзовий призер Олімпійськи ігор в Пекіні та Георгій Зантарая (дзюдю) срібний призер чемпіонату світу.
 
У номінації «найкращий тренер року» визнаний тренер Інни Осипенко-Радомської Дмитрій Радомський.
   На визнання в номінації претендували: Володимир Федорець (легка атлетика) тренер двох чемпіонів Олімпійських ігор Віктора Бризгіна (естафета 4х100м), Ольги Бризгіної (400м, естафета 4х100м) та Єлізавети Бризгіної (чемпіонка та срібна призерка чемпіонату Європи 2010) та Валерій Штурбабін (фехтування) виховав понад 20 майстрів спорту України та 11 переможців Олімпійських ігор, чемпіонатів світу та Європи.
Кращії спортсменці та кращу спортсмену Благодійний Фонд Бориса Колеснікова вручив по автомобілю.
Виконком Федерації каное України від імені усіх спортсменів, тренерів, суддів,  фахівців та прихильників веслування на байдарках і каное України щиро вітають Інну Осипенко-Радомську, ії  тренера Дмитрія Радомського з цим значним спортивним успіхом та бажаємо Інні, Дмитрію та донці Ульяні міцного здоров'я, сімейного благополучя та подальших спортивних успіхів на славу України.  
Переглядів: 1179 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
 
Форма входу
 
 
Пошук на сайті
 
 
Відео тренінг

 
Our office:
Україна 01023 Київ
вул. Еспланадна, 42,
офіс 505
тел: +38 (044) 284 38 37

Ukraine 01023 Kyiv,
42 Esplanadna str.,
office 505
tel: +38 (044) 284 38 37

 
 
Наше опитування
Який ваш улюблений вид веслування?
Всього відповідей: 1104
 
Copyright MyCorp © 2024