ФЕДЕРАЦІЯ КАНОЕ УКРАЇНИ
 
UKRAINIAN
CANOE
FEDERATION
Меню сайту
 
Наші партнери:
 
 

   

  

 НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ І СПОРТУ УКРАЇНИ
  
 
 
 
 
 
Головна » 2011 » Березень » 30 » Перспектива розвитку веслування на байдарках і каное в Лубенському районі Полтавської обл.
11:32
Перспектива розвитку веслування на байдарках і каное в Лубенському районі Полтавської обл.
   26 березня 2011 року відбулась зустріч Високопреосвященнійшого Філіпа Архієпископа Полтавського і Миргородського, державного тренера збірної команди України з веслування на байдарках і каное, начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Лубенської райдержадміністрації на території Мгарського Спасо-Преображенського монастиря з приводу розвитку веслування на байдарках і каное в Лубенському районі під патронатом Мгарського Спасо-Преображенського монастиря Української православної церкви.
   У ході зустрічі обговорювалися питання щодо заохочення підростаючого покоління до занять фізичною культурою і спортом. Зокрема йшлося про можливість розвитку у
м. Лубни та Лубенському районі Полтавської області веслування на байдарках і каное.
                         
   Учасники зустрічі на фото зліва на право: Менеджер по рекламі МТК «Лубни» - Ковтун Анжеліка Сергіївна, Державний тренер збірної команди України з веслування на байдарках і каное - Літинський Олександр Маркович, Високопреосвященнійший Філіп Архієпископ Полтавський і Миргородський, Начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації - Брюховецька Віта Іванівна, Прес-секретар єпархії  Ігумин Тихон, Клірик Мгарского монастиря протоієрей  Борис.
 
   С У Л А 

   Бере початок на Середньоруській височині, далі протікає Придніпровською низовиною, впадає в Кременчуцьке водосховище. Пересічна ширина річища — 10—75 м. Пересічна ширина долини — 1,5-8 км (найбільша — 15 км). заплава — частково заболочена, основне живлення — снігове. Замерзає в грудні, скресає з кінця березня — на початку квітня. Використовується для водопостачання; багата на рибу; в нижній течії (від Лубен) судноплавна.

   Міста над Сулою: Лубни, Ромни, Червонозаводське Сула - найбільша ліва притока Кременчуцького водосховища. Її довжина - 415 км, ширина річища в окремих місцях досягає 40 м, середня глибина - 1,8-2 м. Витоки річки знаходяться на Сумщині. В її басейні багато правих приток, у той час як лівих дуже мало й всі вони незначної довжини. Майже від верхньої течії до с.Демьяновкі Сула протікає в низьких заболочених берегах. Русло чітко виражено, але воно рясно заростає водно-болотною рослинністю. Річка на всьому протязі має піднесений правий берег, місцями порізаний глибокими, стрімкими урвищами й покритий лісами. По лівому березі заплава порізана рукавами, старицями, де розташовуються заливні озера та болота.
Переглядів: 1552 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Анжелика  
0
Замечательно!!! Успеха данному делу! Благослови Господь!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
 
Форма входу
 
 
Пошук на сайті
 
 
Відео тренінг

 
Our office:
Україна 01023 Київ
вул. Еспланадна, 42,
офіс 505
тел: +38 (044) 284 38 37

Ukraine 01023 Kyiv,
42 Esplanadna str.,
office 505
tel: +38 (044) 284 38 37

 
 
Наше опитування
Який ваш улюблений вид веслування?
Всього відповідей: 1104
 
Copyright MyCorp © 2024